SUNTEM VICECAMPIONII ABLA !!

BEST 1 a început semifinala cu Spartans încrezătoare, reușind să-si domine adversarii în primul sfert insa a urmat un moment de cădere, adversarii detașându-se la 12 puncte avans pe finalul sfertului 2. Dând dovadă de multă încredere si maturitate in aparare jucatorii nostrii au reușit să întoarcă scorul și să câștige meciul cu scorul de 81 – 75. Meciul a fost viu disputat, tensionat pe alocuri, însă baietii noștri au jucat în general bine. Astfel, echipa și-a îndeplinit obiectivul calificându-se în finală, acest rezultat ducând automat la promovarea în prima divizie ABLA .

În finala campionatului, BEST 1 a întâlnit formația timișoareană, Condorii. Duelul a fost unul foarte dificil pentru jucătorii noștri. Cu toate acestea echilibrul s-a păstrat în primele două sferturi, dar după pauza mare experiența și talia superioară a adversarilor și-a spus cuvântul. Condorii au început să se distanțeze și nu au mai putut fi opriți. Meciul s-a terminat 90 la 62. Oricum, BEST 1 își îndeplinește obiectivul fixat la începutul campionatului și obtine chiar mai mult, devine VICECAMPIOANA Diviziei B.

Băieții au muncit mult și au progresat continuu pe tot parcursul sezonului. Ambele echipe, BEST 1 și BEST 2 au crescut din punct de vedere valoric , per total clubul nostru a avut parte de un sezon foarte bun. Vrem să ne felicităm jucătorii pentru toate rezultatele bune din acest sezon 2015-2016 și ne dorim ca acestea să continue si în viitor.

WE ARE THE BEST !!!