Inceput de sezon 2016

Clubul nostru a început bine anul competitional 2016. Prima echipă BEST a obținut o victorie evidentă 99 la 52 împotriva echipei Bastards, iar în cel de-al doilea meci disputat au fost învinși pe final, scor 82 la 89 de către Phoenix. S-au remarcat jucatorii Adam Kovacs, Victor Veina și Andrei Ilieș atat in faza ofensiva cat si in defensiva.

De cealaltă parte, BEST 2 a avut un joc foarte bun și dacă ținem cont de diferența de 3-5 ani dintre jucătorii noștri și adversarii lor scorul nu mai are relevanță, aceștia pierzând la mică diferență 82 -70 cu Valbon. Al doilea meci a fost împotriva Condoriilor din Timișoara, unul foarte dificil având în vedere talia , experiența și diferența de vârstă dintre cel două echipe. Acesta s-a terminat 120 la 48 pentru Condori. Aici s-au remarcat jucatorii Bogdan Costea, Cristian Mocritchi și Alex Chebac.

Prima echipă BEST se află pe locul 3 cu un meci mai puțin, iar BEST 2 pe locul 7. Le urăm mult succes tuturor jucătorilor și avem încredere că rezultatele bune vor fi tot mai multe în acest an. WE ARE THE BEST !!!