Trei meciuri foarte bune

BEST 1 și-a revenit imediat după înfrângerea precedentă cu Phoenix, venind ca întotdeauna cu dorinta de a câștiga meciul. Acest lucru s-a si intamplat, fiind chiar o victorie facila la diferență mare de puncte. Băieții au marcat nu mai puțin de  110 puncte, în timp ce adversarii lor, Expendables, au marcat doar 56. Toți jucătorii au evoluat foarte bine atat in faza de aparare cat si in atac.

Între timp, după patru etape BEST 2 a obținut cea de-a doua sa victorie. Jucătorii noștri s-au ridicat la nivelul așteptărilor și au reușit să îi învingă pe Expendables cu scorul de 67 la 64. A fost un joc foarte bun, în care toți jucatorii s-au dăruit atat in atac cat si in aparare. Bogdan Costea a marcat 37 de puncte, iar Kevin Julean a recuperat 19 mingi. Aceste performanțe sunt notabile, fiind mai mult decât bune pentru ambii jucatori.

După aceste două victorii, a venit rândul și bătăliei dintre cele două grupe. Ambele echipe, BEST 1 și BEST 2, au jucat foarte bine. Meciul s-a terminat 100 la 73. S-au evidențiat de o parte Andrei Nicoară, Sebastian Firca și Adam Kovacs, iar de cealaltă parte Kevin Julean și Cristian Mocritchi. Jucătorii noștri au o evoluție constant buna,implicarea in joc este mare acest lucru putând fi observat la fiecare meci. WE ARE THE BEST !!!